X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul

X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul telyes film, X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul online film magyarul, X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul teljes film magyarul indavideo, X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul teljes film magyarul videa

.

x+–+a

A-X-L

A-X-L

A-X-L    16 August 2018
5.4
TMDb: 5.4/10 196 votes
Streaming

X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul. Miles élete hatalmas fordulópontot vesz, amikor rábukkan a hadsereg egy szupertitkos technológiai kísérleti darabjára

Project X - A buli elszabadul

Project X - A buli elszabadul

Project X - A buli elszabadul    01 March 2012
6.4
TMDb: 6.4/10 2,623 votes
Streaming

X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul. Kezdődhet a parti! Három végzős gimnazista elhatározza, hogy megszervezi a város legnagyobb buliját, és legnagyobb meglepetésükre, tervük valóra válik. A buli egyre nő, egyre vadabb lesz, és beszippant mindent és mindenkit, aki a közelébe kerül. Őrületes zenék, fantasztikus hangulat és gátlástalan poénok: az év legvadabb vígjátéka biztosan mindenkinek kedvet csinál a véget nem érő bulizáshoz.

Amerikai história X

Amerikai história X

Amerikai história X    30 October 1998
8.3
TMDb: 8.3/10 5,088 votes
Streaming

X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul. "Az én Mein Kampfom" - ezzel a dolgozattal sokkolja tanárait Danny Vinyard, aki egyébként kiváló tanuló. Talán ez az iromány adta a végső lökést, hogy bálványozott bátya, Derek, aki apjuk meggyilkolása óta csak a gyűlölet filozófiája és gyakorlata szerint él, egy hihetetlenül kegyetlen faji gyilkosságot kövessen el, amely "példaértékű" lesz a neonácik, skinhead bandák és a hatóságok előtt is. A rácsok mögött Derek fokozatosan ráébred az erőszak kétarcúságára. Felismeri az örök igazságot: a gyűlölet mindig visszaszáll arra, akitől ered.Három év múlva a bajba jutott fiú visszatérésére vár környezete: a skinheadek hős vezérüket, anyja családfőnek számító gyermekét, Danny szeretett testvérét akarja visszakapni.Még magán hordva a "börtönszagot", Dereknek nem sok ideje marad, hogy élvezze a szabadságot, múltjától szégyenkezve és iszonyodva versenyt fut az idővel, hogy megmentse öccsét és az egyre inkább az erőszak kietlen világába sodródó családját... (port.hu)

Tekken 2: Kazuyas bosszúja

Tekken 2: Kazuyas bosszúja

Tekken 2: Kazuyas bosszúja    12 August 2014
4
TMDb: 4/10 48 votes
Streaming

X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul. Az amnéziában szenvedő főhőst elrabolja a Maffia és könyörtelen gyilkost farag belőle. Miközben teljesíti a rábízott feladatokat, megpróbál rájönni, hogy kicsoda ő valójában.

X - A rendszerből törölve

X - A rendszerből törölve

X - A rendszerből törölve    01 November 2018
9
TMDb: 9/10 1 votes
Megbélyegezve: Júlia X

Megbélyegezve: Júlia X

Megbélyegezve: Júlia X    24 September 2011
4.8
TMDb: 4.8/10 46 votes
Streaming

X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul. Julia az Interneten át ismerkedik meg egy férfivel . Úgy dönt, személyesen is találkozni akar vele, ami nem bizonyul bölcs elhatározásnak, ugyanis az illető elhurcolja magával és megbélyegzi egy X jelzéssel, és még rosszabb ötlete is van. Ám Julia nem nyugszik bele a dolgok ilyetén lezárásába, így macska-egér játék indul egy fölöttébb harapós rágcsálóval, no meg némi váratlan fordulattal.

X: Night of Vengeance

X: Night of Vengeance

X: Night of Vengeance    31 December 2010
5.8
TMDb: 5.8/10 56 votes
Streaming

X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul. A 17 éves fiatal lány, Shay (Hanna Mangan Lawrence) a város forgatagában arra kényszerül hogy a testével kereskedjen. Nincs hová mennie, nincs senkije a jövője baljós és bizonytalan, ráadásul a konkurencia éber figyelemmel kíséri minden mozdulatát. Egy éjjel Holly (Viva Bianca) aki maga is prostituált, véletlenszerűen találkozik Shay-jel, és jól fizető kuncsafthoz hívja, aki vele is tart hiszen állandó pénzszűkében van. De a pásztoróra közepén a férfit meglátogatja valaki és végez vele. A lányoknak a fürdőszobán keresztül sikerül elmenekülniük, de mivel szemtanúi voltak a gyilkosságnak, futniuk kell hogy mentsék az életüket.

X-akták - Szállj harcba a jövő ellen

X-akták - Szállj harcba a jövő ellen

X-akták - Szállj harcba a jövő ellen    19 June 1998
6.7
TMDb: 6.7/10 683 votes
Streaming

X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul. Öt esztendei vizsgálat után a kormány lezártnak tekinti az X-aktákat. Egy dallasi eset kapcsán azonban Mulder ügynök ismét gyanút fog. A városban ugyanis felrobbant és porig égett az egyik épület. A romok között pedig emberi maradványokat találtak. Muldernek a fülébe jut, hogy talán nem is igazi áldozatok ők, már halottak voltak, amikor a robbanás történt. Úgy tűnik, hogy a kormány valamilyen titkos program bizonyítékait akarta így eltüntetni. Mulder választ szeretne kapni a kérdéseire. Amikor a társát Scullyt elrabolják, nyomozni kezd, és megdöbbentő felfedezésre jut.

Cure

Cure

Cure    06 November 1997
7.3
TMDb: 7.3/10 94 votes
X: The Man with the X-Ray Eyes

X: The Man with the X-Ray Eyes

X: The Man with the X-Ray Eyes    18 September 1963
6.7
TMDb: 6.7/10 61 votes
Egy ragyogó fiatal elme

Egy ragyogó fiatal elme

Egy ragyogó fiatal elme    13 March 2015
6.7
TMDb: 6.7/10 290 votes
Streaming

X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul. Nathan (Asa Butterfield) nem mindennapi fiú. Enyhén autista, ugyanakkor nagy örömét leli a matematikában, így gyakrabban fordul a számokhoz, mint az emberekhez. Ez csak fokozódik, amikor kiskorában egy autóbalesetben meghal az apja, s anyjával kettesben maradnak. Bár anyja, Julie (Sally Hawkings) mindent megtesz, hogy fia kedvére tegyen (kezdve az olyan furcsaságokkal, hogy Nathan csakis prímszámú ételt hajlandó fogyasztani, ráadásul mindennemű emberi érintéstől elhúzódik), nincs meg köztük az a harmónia, amely Nathan apjával megvolt. A dolgok akkor változnak meg, mikor Nathan órákat vesz egy megkeseredett, súlyos betegségben szenvedő férfitől, aki fiatal korában részt vett a nívós Matematikai Diákolimpián. Martin (Rafe Spall) segítségével Nathan bejut a brit csapatba, s Tajvanba utazik a versenyre, ahol nemcsak a szerelem nevű, matematikailag megoldhatatlan jelenséggel ismerkedik össze, hanem eddig még feldolgozatlan múltjával és érzelmeivel is kénytelen szembenézni…

Brasil x Holanda

Brasil x Holanda

Brasil x Holanda    28 August 2018
0
TMDb: 0/10 0 votes
Hospital Massacre

Hospital Massacre

Hospital Massacre    16 October 1981
5.4
TMDb: 5.4/10 22 votes
A csodazsaruk

A csodazsaruk

A csodazsaruk    18 June 1999
5.5
TMDb: 5.5/10 22 votes
Streaming

X – A Rendszerből Törölve Videa Teljes Filmek Magyarul. Amikor lába kél egy egész rakéta-üzemanyag szállítmánynak és megölik a hongkongi alvilág egyik kulcsfiguráját, a "Dinoszaurusz"-ként ismert maffiafőnököt, a rendőrség nem lát összefüggést a két ügy között. Egyedül Chan felügyelőnek vannak tippjei. Szerinte a meggyilkolt maffiózó öccsének köze lehet mindkét esethez. Elméletének igazolására nem talál társat a rendőrségen. Chan felügyelő azonban makacs és bízik a szimatában. A rendőrakadémia fiatal növendékeiből kicsi, de annál ütőképesebb akciócsoportot szervez. A húsz évnél alig idősebb fiatal rendőrhallgatókról senki nem hinné el, hogy zsaruk - és éppen ez Chan tervének kulcsa. A rendőrpalánták beépülnek az alvilágba, és hamarosan megtudják, mire kellett a maffiának a több kamionnyi gyúlékony üzemanyag: azt tervezik, hogy felrobbantanak egy középületet egy japán üzletemberrel együtt, aki ellen bosszút esküdtek!

Sandaô

Sandaô

Sandaô    01 January 2004
4
TMDb: 4/10 1 votes