Egy Nap Online Filmek Magyarul

Egy Nap Online Filmek Magyarul telyes film, Egy Nap Online Filmek Magyarul online film magyarul, Egy Nap Online Filmek Magyarul teljes film magyarul indavideo, Egy Nap Online Filmek Magyarul teljes film magyarul videa

.

egy+nap

A Full Day

A Full Day

A Full Day    14 August 1988
0
TMDb: 0/10 0 votes
Egy nap

Egy nap

Egy nap    08 May 2018
6
TMDb: 6/10 1 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Anna 40 körül van. Rohan. Van három gyereke, férje, munkája, anyagi szorongása. A pénzük fillérre, a napjaik percekre vannak beosztva. Anna odaér, megígér, elintéz, elhoz, fejben tart, órát tart. Anna nem éri utol a férjét. Szeretne beszélni vele. Úgy érzi, muszáj lenne. Úgy érzi, elveszti őt. És úgy érzi, nem térhet ki a mindig soron következő feladat elől. A hétköznapi, a masszívan monoton ütközik a törékennyel, a nem ismételhetővel.

Egy nap rock

Egy nap rock

Egy nap rock    27 February 1981
0
TMDb: 0/10 0 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Az Egy nap rock Sántha László és Árvay Jolán koncert-dokumentumfilmje az 1981. augusztus 22-én a Hajógyári-szigeten tartott rockfesztiválról. Elhangzott dalok: 1. Új Skorpió – Álljatok meg 2. Edda Művek – Kölyköd voltam 3. KFT – Nem sikerül kikúrálni magam 4. Korál – Maradj velem 5. Korál – Válaszra várva 6. Mini – Játék-rock 7. P. Mobil – Rock 'n roll 8. P. Mobil – Rocktóber 9. Karthago – Lépd át a múltat 10. Hobo Blues Band – Ki vagyok én?

Plusz-mínusz egy nap

Plusz-mínusz egy nap

Plusz-mínusz egy nap    05 April 1973
0
TMDb: 0/10 0 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Baradla Géza 25 évet töltött börtönben háborús bűnökért. Szabadulása után visszatér a tett helyszínére egykori bűntársával, Obrád Simonnal, abba a faluba, ahol embereket gyilkoltak. Régi, eltemetett, fájó sebeket tépnek fel ezzel. Félelmek, indulatok szabadulnak el, melyek előbb-utóbb tragédiába torkollnak...

Egy nap a mozi

Egy nap a mozi

Egy nap a mozi    22 October 1995
5.8
TMDb: 5.8/10 18 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. 1933-at írunk, és Philadelphia egyik külső kerületében nagy nap készül. A hirdetések azt harsogják, hogy a közelben gyönyörű, új filmszínház nyílik. Gennaro semmi pénzért nem hagyná ki a rendkívüli eseményt. Ám a huszonötcentes jegy árát elő kell teremtenie valahonnan. Egyetlen reménye örökké kedélyes, sokbeszédű nagyapja, akire mindig számíthat. De ezen a napon a nagypapa cserbenhagyja unokáját. Gennaro viszont bármit megtenne, hogy eljusson a nyitóelőadásra.

Egy nap a fiammal

Egy nap a fiammal

Egy nap a fiammal    01 May 2007
6.5
TMDb: 6.5/10 4 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Lee Kang Sik tizenöt éve tölti életfogytiglani börtönbüntetését. Jó és békés magaviselete miatt azonban lehetősége nyílik arra, hogy egyetlen napot a börtön falain kívül töltsön. A férfit a hosszú börtönévek csendes magánya zárkózottá és bizonytalanná tette, így félve néz a nap elébe, amikor 18 éves fiával végre megismerkedhet. Lee Joon Suk egy kedves, népszerű kamasz, akinek apja bebörtönzése miatt idejekorán fel kellett nőnie, s egyedül gondját viselnie demenciában szenvedő nagymamájának. Vajon elég lehet kettejüknek egyetlen nap arra, hogy bepótolják mindazt, ami tizenöt évig hiányzott az életükből, megismerjék és megértsék egymást, és a maga teljességében megéljék, ami megadatott nekik?

Egy nap a parkban

Egy nap a parkban

Egy nap a parkban    18 December 1953
5
TMDb: 5/10 1 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Hat különálló történet: egy meleg nyári napon a világhírű római Villa Borghese park lombjai között hétköznapi emberi drámák sejlenek fel parádés szereposztásban. Apró szerelmi konfliktus a csinos nevelőnő és a "hetvenkedő katona" között; a vizsgadrukkos kamaszok meghiúsuló csínye a rövidlátó görög tanárral. Miközben a gazdag és családos, ám kalandvágyó ügyvéd szeretőjére várva, annak vőlegényével is összeakad, házasságközvetítés zajlik a teraszon: míg a kispolgári szülők a hozományról alkudoznak, a bájos, bár sánta lány és a kopaszodó, kissé málé fiú megtetszenek egymásnak. Egy hervadó szépasszony szakít fiatal szeretőjével. És egy kis macska-egér játék: két utcalány egy szépségversenyre menekül be az őket üldöző rendőrfelügyelő elől.

Egy tökéletes nap

Egy tökéletes nap

Egy tökéletes nap    28 August 2015
6.6
TMDb: 6.6/10 296 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Egy háború sújtotta bosnyák faluban méretes holttest lebeg egy kút alján. A kövér férfinak az lett a veszte, hogy gyilkosai vele akarják a helyiek ivóvíz-készletét megmérgezni. A nemzetközi segélyszervezet dolgozói hamarosan megérkeznek a helyszínre, hogy kihúzzák a hullát, de a kötelük elszakad a súly alatt. Versenyfutás indul az idővel, hogy hőseink megszerezzenek minden szükséges engedélyt (és persze egy strapabíró kötelet) a katonák, a háborún nyerészkedők, a bizalmatlan helyiek és a bürokrácia között lavírozva - mielőtt a hulla megfertőzi a kút vizét. A helyzetet bonyolítja, hogy váratlanul egy bombanő is csatlakozik a csapathoz, akinek korábban viszonya volt az egyik férfival.

Egy nap New Yorkban

Egy nap New Yorkban

Egy nap New Yorkban    25 April 2006
5.8
TMDb: 5.8/10 5 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Sidney képtelen összeszedni magát, mióta a barátnõje, Coreen kiadta az útját. Elhatározza, még egy kísérletet tesz, hogy kedvesét visszaszerezze. Küld neki egy New Yorkba szóló repülõjegyet azzal, hogy a magadott helyen és idõben találkozzanak. Sidney néhány nappal korábban érkezik, és városnézéssel tölti idejét. Egy kávézóban találkozik Amyvel, aki ugyancsak szerelmi bánatban szenved, és most hazafelé tart San Franciscóba. Sidney és Amy rájön, mennyi közös vonásuk van. Két napjuk van arra, hogy felfedezzék együtt a várost, és tisztázzák az egymáshoz fűzõdõ érzéseiket.

Egy nehéz nap

Egy nehéz nap

Egy nehéz nap    25 September 1998
7
TMDb: 7/10 123 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Casey az egykori drogkereskedő már régóta jó útra tért. A nyugodt kisvárosi életet választotta, és feleségével éppen egy gyermeket szeretnének örökbe fogadni. Egy szép csütörtöki napon azonban minden megváltozik, amikor - régi haverja és társa - Nick kopogtat be hozzá és egy bőröndnyi kokaint hagy nála megőrzésre. Casey felháborodásában megsemmisíti a kábítószert, de hamarosan rájön, hogy nemcsak barátjának kell elszámolni az áruval. A csengő szinte folyamatosan szól és csak jönnek a furcsábbnál furcsább figurák, akik vagy a kábítószert vagy az ellenértékét szeretnék megkaparintani: a kábszeres bérgyilkos, a szadista szexbomba, egy láncfűrészes gyilkos, egy bukott zsaru és a legfélelmetesebb közöttük az örökbefogadási ügynökség embere. Ez a nap is úgy kezdődött mint egy átlagos nap, egészen addig amíg a múlt be nem kopogtatott.

Egy nap

Egy nap

Egy nap    02 March 2011
7.1
TMDb: 7.1/10 1,790 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Miután együtt töltik egyetemi diplomaosztójuk napját - 1988. július 15-ét -, Emma Morley és Dexter Mayhew között olyan barátság szövődik, amely élethosszig tart. Emma elvekkel és ambíciókkal rendelkező lány, aki arról álmodozik, hogy jobb hellyé alakítja a világot. Dexter tehetős sármőr, aki arról álmodozik, hogy a világ az ő játszótere lesz. Kapcsolatuk kulcsfontosságú pillanatait a következő két évtized július 15-ei napjainak bemutatásából ismerhetjük meg. Legyenek éppen együtt vagy külön, láthatjuk, amint Dex és Em elfoglalja magát ügyes-bajos dolgaival; megismerjük baráti viszonyaikat és különböző vitáikat, reményeiket és elszalasztott lehetőségeiket, mosolyaikat és könnyeiket. Valahol az utazás során a két embernek rá kell jönnie, hogy amit annyi ideig kerestek, és amire olyan régóta vágynak, valójában végig az orruk előtt volt. Amint kiderül számukra, hogy egészen pontosan mit is jelentett az a bizonyos 1988-as nap, megismerik a szerelem és az élet valódi természetét.

Egy nehéz nap

Egy nehéz nap

Egy nehéz nap    29 May 2014
6.9
TMDb: 6.9/10 135 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Detective Go Geon-soo egy nehéz nap elé néz mikor megkapja a feleségétől a válási értesítőt és édesanyja elhuny. Útba a temetés felé cserbenhagyásos gázolást követ el és eltünteti a holtestet és a bizonyítékokat.De valaki figyeli közben és zsarolni kezdi.

Még egy nap a paradicsomban

Még egy nap a paradicsomban

Még egy nap a paradicsomban    30 December 1998
6.4
TMDb: 6.4/10 58 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Bobbi és Rosie piti bűnözők. Megszöktek otthonról, céltalanul tengődnek a nagyvilágban. Fiatalok, szépek és szerelmesek. Mel és Sid profi bűnözők. Szállodákban laknak, éttermekben esznek. Cadillacban furikáznak. Harcedzett negyvenesek, karizmatikusak és mindenre képesek egymásért... no és a kábítószerért, amivel és amiből élnek. Egy betörés során a két pár találkozik egymással. Mel és Sid - nem minden ok nélkül - pártfogásába veszi a fiatalokat. Azok pedig, megszédülve az ismeretlen, mámorító világ lehetőségeitől, kertelés nélkül csatlakoznak annak képviselőihez...

Egy nap New Yorkban

Egy nap New Yorkban

Egy nap New Yorkban    08 December 1949
7
TMDb: 7/10 91 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Gabey, az eltávozáson lévő tengerész először egy fényképen pillantja meg szíve hölgyét. Egy váratlan találkozás összehozza őket, de hamarosan újra szem elől vesztik egymást. Gabey mindenkit mozgósít - két barátját, Chipet és Ozzie-t, nőismerőseit, köztük egy Brunhilde nevű taxisofőrnőt -, hogy segítsenek megtalálni az imádott lányt. Mielőtt még véget érne az éjszaka, a csapat darabokra tör egy dinoszaurusz-csontvázat a Természettudományi Múzeumban, megjárja az Empire State Building kilátóját, Grant síremlékét, és jó néhány éjszakai lokált. Az őrült keresést hátráltatja, hogy hőseinket üldözőbe veszi a rendőrség...

Egy szeszélyes nap

Egy szeszélyes nap

Egy szeszélyes nap    14 January 2016
7.6
TMDb: 7.6/10 21 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. A sorsnak köszönhetően egy férfi és egy nő találkoznak a vonaton, ezután pedig egy egész napot együtt töltenek. És mivel egyikőjüknek sincs ki mind a négy kereke, így talán mondani sem kell, hogy nem ez lesz életük legunalmasabb napja.

Egy nehéz nap éjszakája

Egy nehéz nap éjszakája

Egy nehéz nap éjszakája    06 July 1964
7.4
TMDb: 7.4/10 243 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. 1964-et írunk, és négy fiatal liverpooli srác éppen a világot készül megváltani - már ha ez az eszement világ hagyja, hogy kijussanak a hotelszobájukból. Richard Lester vakmerően korhű rock'n'roll vígjátéka beszabadítja a szárnyukat próbálgató gombafejeket a sikoltozó rajongók, paranoiás producerek, vakbuzgó újságírók és bajkeverő családtagok örvényébe. Közben pedig feltárja túlélésük és sikerük titkát: pajkos rosszalkodás iránti kielégíthetetlen vágyukat és életigenlő mókafüggőségüket.

Egy nap Auschwitzban

Egy nap Auschwitzban

Egy nap Auschwitzban    01 February 2015
9
TMDb: 9/10 2 votes
Streaming

Egy Nap Online Filmek Magyarul. Auschwitz-Birkenaut gyilkolásra építették. A négy gázkamra emberek ezreivel végzett egy időben, miközben füstöt és emberi hamut okádtak magukból. Éhezés, szomjúság, betegségek és a kemény munka három hónapra csökkentette az átlagos élettartamot. Több mint 1 millió ember veszett oda a legnagyobb názi koncentrációs és kivégzőtáborban. Hetven évvel kiszabadulása után Kitty Hart-Moxon visszatér Auschwitz-Birkenauba, hogy Natalia és Lydia társaságában, végigjárják az omladozó emlékeztetőket. Kitty elmeséli a lányoknak napi rutinjának történetét, akik most annyi idősek, mint Kitty, amikor itt járt. A visszaemlékezés során képet kaphatunk a halál mindig jelenlévő fenyegetéséről, a kitartásról, barátságról, emberi erőről, hogyan álltak ellen a názik folyamatos halálos céljainak, és hogyan tudtak emberek maradni, miközben állatok módjára éltek. Natalia és Lydia kérdeznek, Kitty pedig válaszol, így adva át örökségét a következő nemzedéknek.