Démoni Szél

Démoni Szél telyes film, Démoni Szél online film magyarul, Démoni Szél teljes film magyarul indavideo, Démoni Szél teljes film magyarul videa

.

demoni+szel

Démoni szél

Démoni szél

Démoni szél    05 July 1990
4.8
TMDb: 4.8/10 12 votes
Streaming

Démoni Szél. 1929 nyarán különös, sátáni erő támadt egy eldugott farmra. Az ott élők nyomtalanul eltűntek. Hatvan évvel később Cory Harman barátaival együtt visszatér, hogy kiderítse, mi történt a nagyszüleivel. A gonosz, mely évtizedekig új áldozatra várt, most feltámad. A halálos csapdába került fiatalok egymás után esnek áldozatául az ismeretlen, démoni erőnek, mely elveszi életüket és hatalmába kerítik a lelküket. Cory hamarosan rádöbben, hogy szörnyű végzetét egyetlen módon kerülheti el: ha szembeszáll a gonosszal.

Poltergeist - Kopogó szellem

Poltergeist - Kopogó szellem

Poltergeist - Kopogó szellem    04 June 1982
7.1
TMDb: 7.1/10 1,188 votes
Streaming

Démoni Szél. Freelingék tipikus amerikai család három gyerekkel, és egy békés kaliforniai kertvárosban élnek. Egyik éjjel legkisebb gyermeküket, Carol Anne-t megszólítja egy hang, mely valahonnan a tévékészülék belsejébõl jön. És hamarosan megszállják házukat a szellemek, melyek eleinte játékos gyermekekként nyilvánulnak meg. Ám hamarosan a játék durvaságba fordul: repkedni kezdenek a tárgyak és a bútorok, forgószél tört ki a lakásban, és pusztulással fenyegeti a házat és lakóit. És miközben a szülõk a középsõ fiút próbálják megmenteni az udvaron álló fától, mely rátámadt, a kis Carol Anne eltűnik: elnyeli õt a Poltergeis-t világa. A szülõk pedig kétségbeesésükben két szakemberhez fordulnak segítségért: egy parapszichológushoz és egy ördögűzõhöz.

A lány szelleme

A lány szelleme

A lány szelleme    01 April 1978
6.3
TMDb: 6.3/10 16 votes
Streaming

Démoni Szél. Julia Lofting, (Mia Farrow) miután kislánya meghal, úgy dönt kilép rossz házasságából és új életet kezd. Vesz egy régi házat Londonban, és probál túllépni kislánya fájó emlékén. Egy szeánsz alkalmával, amit Juliánál tartanak, a médium egy gyerek szellemét érzékeli a házban, és nagyon megrémül. Julia azt hiszi, az ő kislányát látta. De mint megtudja, a Holland Parkban meggyilkolt kisfiú szelleme volt az, akit a halála előtt kegyetlenül megkínoztak. Julia elhatározza, hogy kideríti ki ölte meg a fiút, de nem sejti, hogy talán jobb lett volna nem bolygatni a múltat.

The Wind

The Wind

The Wind    17 November 1986
4.8
TMDb: 4.8/10 3 votes