A Tetovalt Lany 2018 Teljes Film Online

A Tetovalt Lany 2018 Teljes Film Online telyes film, A Tetovalt Lany 2018 Teljes Film Online online film magyarul, A Tetovalt Lany 2018 Teljes Film Online teljes film magyarul indavideo, A Tetovalt Lany 2018 Teljes Film Online teljes film magyarul videa

.

a+tetovalt+lany

A tetovált lány

A tetovált lány

A tetovált lány    14 December 2011
7.3
TMDb: 7.3/10 3,547 votes
Streaming

A Tetovalt Lany 2018 Teljes Film Online. A titkok soká élnek. Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi nyomozni kezd, és segítséget is talál egy tehetséges komputerhacker személyében. Közös kutatásuk túl sok érdeket sért és rég eltemetett titkot fenyeget, és újabb gyilkosságra derít fényt.

A tetovált lány

A tetovált lány

A tetovált lány    27 February 2009
7.5
TMDb: 7.5/10 1,421 votes
Streaming

A Tetovalt Lany 2018 Teljes Film Online. Negyven esztendővel ezelőtt, egy családi összejövetel alkalmával titokzatos körülmények között eltűnt Harriet Vanger. A lány testét sohasem találták meg. A nagybátyja, Henrik meg van győződve arról, hogy Harrietet meggyilkolták, és a tettest a Vanger-klán tagjai között kell keresni. Megbízza a lecsúszott gazdasági újságírót, Mikael Blomkvistet, hogy próbálja meg kideríteni, mi történt. A férfi nem várt segítőtársra akad a tetovált hacker lány, Lisbeth személyében. Minél mélyebbre ás a furcsa páros a múltban, annál sötétebb és veszélyesebb dolgok kerülnek felszínre.