A Tanu Online Sorozatok

A Tanu Online Sorozatok telyes film, A Tanu Online Sorozatok online film magyarul, A Tanu Online Sorozatok teljes film magyarul indavideo, A Tanu Online Sorozatok teljes film magyarul videa

.

a+tanu

A tanú

A tanú

A tanú    01 January 1969
8
TMDb: 8/10 16 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Pelikán József hithű kommunista, aki végigharcolta elvbarátaival a vészterhes éveket. Most, győzelmük után, a személyi kultusz idején, gátőrként is elkötelezett munkát végez. Lecsap az orvhorgászra, akiről kiderül, régi barátja és harcostársa, Dániel Zoltán, aki jelenleg miniszter. Épp ez a kedves barát buktatja le akaratán kívül, amikor feketevágás miatt megjelenik a hatóság. Pelikán börtönbe kerül, ahonnan egyre magasabb beosztásba helyezik. Ő lesz a vidámpark, az uszoda, majd később egy narancstermelő gazdaság igazgatója. Természetesen mindez nem ajándék. Virág elvtárs minden alkalommal hangsúlyozza, hogy egyszer még kérnek Pelikántól valamit. És ez az egyszer el is érkezik, amikor Dániel Zoltánt koholt vádakkal letartóztatják.

A tanú szeme

A tanú szeme

A tanú szeme    04 September 1999
5.1
TMDb: 5.1/10 63 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. A washingtoni Brit Nagykövetség speciális ügyekkel foglalkozó ügynöke, Stephen, különleges megbízást kap egy magas rangú tisztviselőtől, hogy nézzen utána fia viselt dolgainak. Az egyszerű, rutinfeladatnak induló ügy azonban váratlan fordulatot vesz. Stephen egy brutális gyilkosság szemtanújává válik. Ezzel megkezdődik az évekig tartó hajsza a pszichopata, csinos gyilkosnő után, aki sorozatban teszi el láb alól az útjába kerülő férfiakat. Az idők során Stephen egyre inkább rabjává válik a nőnek, ám sorsát így sem kerülheti el. A furcsa, szürreális világban játszódó krimi a családját elvesztő Stephen önmarcangoló, belső küzdelméről szól, amelyet tetéz a férfi megmagyarázhatatlan vonzalma a csinos sorozatgyilkos-nő iránt.

A néma tanú

A néma tanú

A néma tanú    28 September 1995
6.4
TMDb: 6.4/10 55 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Kis amerikai stáb forgat egy elhagyatott moszkvai filmstúdióban. Billy Hughes-t, a néma sminkes lányt egy este véletlenül bezárják a stúdióba, ahol olyan jelenetnek lesz a szemtanúja, mely a filmbelieknél is félelmetesebb: egy illegális pornófilm forgatása közben brutális gyilkosság történik. Kollégáinak kétségbeesetten próbálja elmutogatni a bűnügyet, ám azok nem hisznek neki, mint ahogy a rendőrök sem. Magára van utalva, egyedül kell menekülnie a gyilkosok elől, akik mindent megtesznek azért, hogy megszabaduljanak a veszélyes tanútól... A film méltán aratott hatalmas mozisikert az egész világon. Hátborzongató jelenetei Hitchcock filmjeire, rafinált fordulata a Bárányok hallgatnak-ra hasonlítanak. Néhány jelenet viszont sohasem látott meglepetéseket tartogat.

Madea néni, avagy a tanú védtelen

Madea néni, avagy a tanú védtelen

Madea néni, avagy a tanú védtelen    29 June 2012
5.7
TMDb: 5.7/10 76 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Ez a film hasonlít azokhoz a filmekhez ahol a színész több karaktert alakít, Tyler Perry aki saját forgatókönyvét filmesíti meg, úgy hogy maga több karaktert is alakít, pontosabban 3 személyében. Fantasztikus vígjáték tele agymenésekkel, George Needleman akit rendesen csőbe húztak a tőzsdén, Madea nagynéni házába kerül családjával együtt a tanúvédelmi program részeként. De itt nem hétköznapi szabályok uralkodnak….

A tanú teste

A tanú teste

A tanú teste    15 January 1993
4.5
TMDb: 4.5/10 101 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Egy rendkívül gazdag, idős férfit holtan találnak fejedelmi lakásán. A halál oka: szívroham. Az elbűvölő, gyönyörű fiatal nőt - aki utoljára látta élve - gyilkossággal vádolják. A gyilkos fegyver: a nő teste, amelyért érdemes meghalni. Frank Dulaney védőügyvéd hisz kliensének Rebecca Carlsonnak... egészen addig, amíg maga is őrülten bele nem habarodik. A legyűrhetetlen vonzalom végzetes szenvedélybe torkollik, s Frank egyre mélyebben zuhan Rebecca veszélyes világába. Dr. Alan Paley, az orvos mindent elkövet... de Rebecca sosem lesz az övé.

A tökéletes tanú

A tökéletes tanú

A tökéletes tanú    01 January 2007
5.7
TMDb: 5.7/10 9 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Mickey megszállott, fiatal dokumentumfilmes. Egyik alkalommal a kamerájával véletlenül rögzít egy brutális gyilkosságot. Ahelyett, hogy azonnal a rendõrséghez fordulna, különös ötlet fogalmazódik meg benne. Maga ered a sorozatgyilkos nyomába, sikerül is megtalálnia. Megpróbálja megzsarolni, hogy amennyiben nem hajlandó az új filmjének a "fõszereplõje" lenni, akkor feladja. Azt szeretné, ha olyan filmet készíthetne, amely a megtörtént bűnügyekrõl szóló dokumentumfilmek mérföldköve, etalonja lenne.

Tanulmány a nőkről

Tanulmány a nőkről

Tanulmány a nőkről    22 August 1967
0
TMDb: 0/10 0 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Zsuzsa, Éva és Jolán elhatározzák, hogy elválnak a férjeiktől. Ügyvédjük, a fiatal Vera, az első ügy lendületével keresi föl a férjeket. A vérmes Pétert, az anyagias Sándort és a tunya Bálintot csak egy pillanatra háborítja fel asszonya szándéka, mindhárman egy csapásra beleszeretnek a bájos jogásznőbe. Gegucz, az öreg kormányos elkottyantja otthon az igazságot. Több sem kell az asszonyoknak, ők lesznek a leghűségesebb feleségek, s Verát a kaján férfiakból álló fegyelmi bizottság egy évre felfüggeszti. Szerencsére Dénes, a női lélek rejtelmeit kutató író nagyra értékeli Vera mély élettapasztalatát, így végül belőlük lesz a negyedik boldog pár.

The Candy Man's Raccoon Dog Dance

The Candy Man's Raccoon Dog Dance

The Candy Man's Raccoon Dog Dance    01 January 1931
0
TMDb: 0/10 0 votes
Megint tanú

Megint tanú

Megint tanú    02 February 1995
5.5
TMDb: 5.5/10 2 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Megint tanú lesz a legendás Pelikán Józsefből, a most már nyugdíjas gátőrből, tanúja a most születő új demokráciának, a kibontakozó kapitalista gazdaságnak. Pelikán József makulátlan, jóhiszemű ember, a múltja tiszta, mint egy mosópor-reklám, ezért akarják a maguk céljára felhasználni különböző hatalmi csoportok. Polgármestert akarnak belőle csinálni Oroszváron, egy kicsiny, de értékesnek tartott dunai szigeten. És újra elkezdődnek Pelikán József keserves és mulatságos kalandjai. A nemzetközi helyzet egyre csak fokozódik, és Pelikán József újra rádöbben arra: az élet nem habos torta. A Duna egyre emelkedik, s ő vissza akar menni a gátra.

Pom Poko - A tanukik birodalma

Pom Poko - A tanukik birodalma

Pom Poko - A tanukik birodalma    16 July 1994
7.2
TMDb: 7.2/10 315 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Japánban sok legenda él a mosómedvékről. Ebben a történetben görbe tükröt tartanak az emberiség romlott életmódjáról, önzéséről. A Pom Poko kor előtt a nagy építkezések felemésztik az erdőket. A mosómedvék a megmaradt területek feletti uralomért egy utolsó, mindent eldöntő háborúra készülnek egymás ellen. A harc közben azonban rádöbbennek, hogy a még megmaradt terület is épp csak elegendő mindannyiuk számukra, ezért összefognak.

A vád tanúja

A vád tanúja

A vád tanúja    04 December 1982
4.6
TMDb: 4.6/10 4 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Noha orvosa arra inti, hogy ne vállaljon több büntetőjogi esetet, a morózus ügyvéd, Sir Wilfred Robarts (Richardson) úgy dönt, hogy vállalja egy amerikai védelmét, akit egy angol nő meggyilkolásával vádolnak.

A vád tanúja

A vád tanúja

A vád tanúja    17 December 1957
8.3
TMDb: 8.3/10 449 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Wilfried Robarts, a jónevű ügyvéd védi a rokonszenves Leonard Vole-t, akit egy özvegyasszony megölésével vádolnak. Bár Volenak sem indítéka, sem alibije nincs Sir Wilfried hisz az ártatlanságában, még ha Mrs. Vole, ez a kemény, rideg asszony, nem sokat tesz is férje fölmentése érdekében. Sőt, inkább ő a vád tanúja, aki minden megszólalásával csak árt férjének. Minden látszat ellenére Sir Wilfried biztosra veszi, hogy Mrs. Vole valamit titkol.

Hamis tanú

Hamis tanú

Hamis tanú    11 January 2009
4.7
TMDb: 4.7/10 5 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Letartóztatnak egy angol diplomatát, mert azzal vádolják, hogy együttműködik az orosz maffiával. Miután a felesége halálos fenyegetést kap, a családját védelem alá helyezik. Egy váratlan fordulat révén aztán minden más megvilágításba kerül. A Scotland Yard nyomozója, Julie Hales rájön, hogy a diplomata az angol felderítésnek dolgozik, és tadzsikisztáni nagykövetként az a feladata, hogy feltárja az orosz kábítószermaffia kapcsolatait a nemzetközi terrorista hálózattal.

Nyolc tanú

Nyolc tanú

Nyolc tanú    01 February 2008
6.3
TMDb: 6.3/10 998 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Spanyolországba utazik az amerikai elnök, hogy a terrorizmus elleni harcról tárgyaljon. A nagygyűlésen megsebesíti egy orvlövész. A rendőrség lezárja a várost és a titkos ügynökök a merénylő után vetik magukat, el kell fogni az illetőt, mielőtt újra lecsapna. Barnes és Taylor ügynök nehéz helyzetben van, egy tűt kell megtalálniuk a szénakazalban. Megpróbálnak eligazodni a szemtanúk ellentmondó vallomásai között. Mindenki mást látott és senki sem mond igazat. Az ügynökök az eseményről készült híradó- és amatőr felvételeket is átnézik, hátha észrevesznek valamit

Hogyan tanuljunk egy kisborjútól?

Hogyan tanuljunk egy kisborjútól?

Hogyan tanuljunk egy kisborjútól?    30 September 1991
5.3
TMDb: 5.3/10 2 votes
Streaming

A Tanu Online Sorozatok. Egy japán általános iskola bevezetett egy kísérleti programot, ahol a teljes tanulmányukat egyetlen projekt köré építik fel: fel kell nevelniük egy tehenet kisborjú korától a felnőttkorig. A borjúval való munkájukon keresztül tanulnak matematikát, biológiát, környezetismeretet és egyéb más területeken is hasznos tudásra tesznek szert. A kísérlet során azonban a tanulóknak végül rá kell döbbenniük arra, hogy valószínűleg a projekt utolsó napjai fogják majd a legnehezebb és legfontosabb leckét jelenteni számukra. (port.hu)