A Hunter Killer Kuldetes Teljes Filmek Magyarul

A Hunter Killer Kuldetes Teljes Filmek Magyarul telyes film, A Hunter Killer Kuldetes Teljes Filmek Magyarul online film magyarul, A Hunter Killer Kuldetes Teljes Filmek Magyarul teljes film magyarul indavideo, A Hunter Killer Kuldetes Teljes Filmek Magyarul teljes film magyarul videa

.

a+hunter+killer

A Hunter Killer küldetés

A Hunter Killer küldetés

A Hunter Killer küldetés    19 October 2018
5.8
TMDb: 5.8/10 311 votes
Streaming

A Hunter Killer Kuldetes Teljes Filmek Magyarul. Joe Glass tengeralattjáró-kapitány épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.

The Terminator: Hunters and Killers

The Terminator: Hunters and Killers

The Terminator: Hunters and Killers    05 December 2006
0
TMDb: 0/10 0 votes
A krokodilvadász

A krokodilvadász

A krokodilvadász    21 May 1987
6
TMDb: 6/10 11 votes
Streaming

A Hunter Killer Kuldetes Teljes Filmek Magyarul. Egy óriási krokodil tartja rettegésben az embereket: egyik áldozatát a másik után szedve. Steve-et, a rettegett krokodilvadászt felkéri a helyi hatóság, hogy ölje meg az állatot. Steve a kutatás közben szembesül azzal, hogy a krokodil a benszülöttek szemében szentnek számít. Egyikük felajánlja a segítségét is, azzal a feltétellel, hogy nem öli meg az állatot, hanem elviszi egy emberek által lakatlan helyre. Veszélyes harc kezdődik.