A Galaxis őrzői 2 Online Jó Minőség

A Galaxis őrzői 2 Online Jó Minőség telyes film, A Galaxis őrzői 2 Online Jó Minőség online film magyarul, A Galaxis őrzői 2 Online Jó Minőség teljes film magyarul indavideo, A Galaxis őrzői 2 Online Jó Minőség teljes film magyarul videa

.

a+galaxis+őrzői

A galaxis őrzői

A galaxis őrzői

A galaxis őrzői    30 July 2014
7.9
TMDb: 7.9/10 15,653 votes
Streaming

A Galaxis őrzői 2 Online Jó Minőség. A Marvel a Vasember, a Thor, az Amerika kapitány és a Bosszúállók után újabb szuperhős-csapattal "támad". Ez a látványos és akciódús űrkaland a "Galaxis őrzői" amely szó szerint kiterjeszti a Marvel univerzum határait. A történet a kalandor Peter Quill körül forog, aki ellop egy titokzatos gömböt, amelynek megszerzése szerepel a gonosz Ronan világuralmi tervei között is. Ezért hajtóvadászatot indít Quill után, akinek minden erejére szüksége lesz, ha épp bőrrel akarja megúszni a kalandot. Ennek érdekében kényszerű szövetséget köt négy különös alakkal - Mordály, az állig felfegyverzett mosómedve, Groot, egy élő fára emlékeztető lény, a veszedelmes bérgyilkosnő, Gamora, és a bosszúszomjas Drax, a Pusztító alkotják a Galaxis őrzőit. Amikor Quill rájön, hogy a titokzatos gömbnek mekkora ereje van és milyen veszélyt jelent az univerzumra nézve, elkeseredett végső összecsapásra hívja társait, a tét pedig óriási, mivel az egész galaxis sorsa múlik rajtuk.

A Galaxis őrzői vol. 2.

A Galaxis őrzői vol. 2.

A Galaxis őrzői vol. 2.    19 April 2017
7.7
TMDb: 7.7/10 10,423 votes
Streaming

A Galaxis őrzői 2 Online Jó Minőség. Folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.